24 November

Pubquiz

De Pubquiz is voor een keer de dere vrijdag in November, dus op 24 November.

Geef je snel op want vol is vol...

Geeft je nu op!

Bel: 0522 - 44 12 50

OPENINGSTIJDEN DE EETKAMER

  • Gesloten
  • Gesloten
  • Gesloten
  • 17:00 - 20:30
  • 17:00 - 20:30
  • 17:00 - 20:30
  • 17:00 - 20:30
Alle openingstijden →

Buffet ,,Het Reestdal" 25,50 per persoon.

Voorgerechten:

  • Tomatensoep met gehaktballetjes
  • Stokbrood met kruidenboter en aioli

Hoofdgerechten:

  • Gehaktballen in satésaus
  • Spareribs met knoflookmayonaise
  • Varkenshaas in champignonroomsaus
  • Gemarineerde kippenvleugels 
  • Gebakken kibbeling met remoladesaus

Koude gerechten:

  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade

Aardappel en groentegerechten:

  • Warme seizoensgroente
  • Frisse gemengde salade
  • Gebakken aardappelen
  • Frietjes
  • Witte rijst

 

  • Koffie / thee
  • of 
  • Coupe Het Vosje (ijs met vruchten en slagroom)

Buffet ,,De Rieverst" 24,50 per persooon

Voorgerechten:

  • Stokbrood met kruidenboter en aioli
  • Heldere groentensoep

Hoofdgerechten:

  • Schnitzel met gebakken spek, ui, champignons en paprika
  • Hamburger van het Vechtdal rund
  • Kipfilét met romige kerriesaus
  • Shoarma met een pitabroodje en knoflooksaus

Hoofgerechten koud:

  • huzarensalade
  • kipkerriesalade

Aardappel en groente gerechten:

  • Witlof met ham en kaas
  • Gemenge frisse salade
  • Wedges

Dessert:

  • Koffie of thee
  • of een verrassing van de chef

                                                                          

Buffet ,,De Eetkamer " 32,50 per persoon

Voorgerecht is een proeverij van verschilllende voorgerechten

  • Kopje tomatensoep
  • Carpaccio van het Vechtdalrund met pesto, rucola, oude kaas en pijnboompitten
  • Toast combinatie
  • Kaasloempiaa's
  • Gemarineerd olijven

geserveerd met stokbrood, kruidenboter en aioli

Hoofdgerecht warm:

  • Mixed grill ( kipfilét, sparerib, Merlansteak)
  • Zalmmoot met spinazie en wittewijnsaus
  • Schnitzel met champignonroomsaus

Aardappel en groente gerechten:

  • Gebakken aardappelen
  • Verse seizoensgroente
  • frisse gemengde salade

Deze gerechten worden geserveerd met verschillende sauzen

Hoofdgerechten koud:

  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade

Dessert:

  • 2 bollen ijs met verse vruchten en slagroom
  • Koffie of thee met een lekkere bonbon

Stamppot buffet 19,50 per persoon ( keuze uit 3 stamppotten)

Warme gerechten:

  • Boerenkool met spekjes en rookworst
  • Hutspot met klapstuk en rollade
  • Hachee met rode kool en puree
  • Zuurkoolschotel met banaan en caselerrib
  • Stamppot rauwe andijvie met spekjes en een gehaktbal
  • Stamppot ijsbergsla met spekjes en slavink
  • Stamppot rode biet met spekjes en een speklap

Alle stamppotten worden geserveerd met mosterd, zuren en jus

 

Klein borrelgarnituur

 

gesorteerde hapjes koud                0,90 per stuk

Gesorteerde luxe hapjes                1,10 per stuk

Diverse warme minisnacks            0,90 per stuk

Kwekkeboom bitterballen               0,90 per stuk

Borrelbuffet: 17,50 per persoon

Het borrelbuffet is een samenstelling van allerlei verschillende hapjes:

  • 2 luxe hapjes
  • Kaasplateau verschillende kaassoorten
  • Huzarensalade royaal gegarneerd
  • Visplateu ( zalm, forel,paling en  makreel)
  • Gehaktballetjes in satésaus
  • Stokbrood wit en bruin
  • Kruidenboter en ailoli

Broodjes en toast buffet 19,50

Diverse broodjes en toast die verspreid over 2 uur uitgeserveerd worden:

  • Meesterburger

Een burger van het  Vechtdalrund, geseerveerd op toast met Bloody Mary ketchup, rode ui, cheddar, augurk en Wijndragers mosterd.   

  • Wereldburger

Een burger van het Vechtdal, gesreveerd op toast met appelstroop, gestoofde zuurkool, Bleu Stilton kaas en balsamico dressing.

  • Hot Hotdog

​Noord Afrikaans Merguez worstje van lamsvlees, geserveerd op een broodje met gestoofde zuurkool, Bloody Mary ketchup, Wijndragers mosterd en gebakken ui.

  • Spies van lamse kippendij

Heerlijk huisgemarineerd kippendijvlees op stok, geserveerd in een glaasje met satésaus, gegarneerd met kokoa en kervel.

  • Black tiger garnaal

​Grote gamba uit de Indische oceaan, gemarineerd in knoflook, limoensap en cayennepeper. Geserveeerd op zeekraal met kervel en cherrytomaat.

  •  KLeine verassende broodjes kroket

Naar een recept van meester-kok Cas Spijkers. Kroketjes gemaakt van oude kaas en kroketjes van Spaanse Choriso, geserveerd op een broodje met sla en Wijndragers mosterd.

  • Huisgemarineerde sparerib zonder bot

Uitzonderljk mals gegaard varkensvlees, op een broodje met sla en knoflooksaus.

Verrassend buffet 15,50 per persoon

Dit buffet is ok heel geschikt als u iets meer wilt geven dan een hapje.

  • Mini Piza met salami
  • Mini piza met ham
  • Mini broodje met kaaskroket
  • Mini broodje met chorizokroket
  • Mini broodje hamburger op sla en smokey bbq saus 
  • Mini broodje met beenham en honing mosterdsaus
  • Wrap met roomkaas en zalm
  • Satéstokje met satésaus
  • Gemarineerd kipvleugels 

Broodbuffet 19,50 per persoon.

Het broodbuffet:

Verschillende broodsoorten oa:

  • Wit en bruin brood, volkoren brood, krentenbrood, suiker brood,roombroodjes.croissants.
  • Vleeswaren, rollade, kipfilet, ardenner ham, rosbief.
  • Kaas jong belegen en komijnen kaas
  • Huzarensalade
  • Zalmsalade
  • Omelet
  • Kroket
  • Fruitschaal
  • Onbeperkt koffie, thee, melk, verse jus'd orange

Barbecue 19,50 per persoon

Verschillende vleessoorten:

  • Speklap
  • Procureurlap
  • Hamburger
  • Saté spies
  • Sjaslieck
  • Saucijs
  • Huzarensalade
  • Kipsalade met frisse appel
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Warme en koude sauzen.

Barbecue 24,50 per persoon.

Verschillende vleessoorten:

  • Gemarineerde vsrkensfilét
  • Entrecote
  • Procureurlap 
  • Satéspies
  • Garnalenspies
  • runderhamburger
  • huzarensalade
  • kipsalade met appel
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Warme en koude sausen